Разтварят криле
и политат,
нетърпеливи да видят света.
Танцуват с вятъра хладен.
Под лъчите на слънцето спят.
Сред слънчогледи
като децата се крият.
Среднощни усмивки,маяци
в душите горят.
Цветовете им
багри,недобагрени
в очите блестят.
И с шепота на крилете им пъстри
гласа във душата ми пее.
Сред косите запърхали
те пак нежно се смеят.
© Киара Всички права запазени
Поздрави!