Nov 12, 2006, 10:05 AM

лятото на пеперудите 

  Poetry
714 0 11

Разтварят криле

и политат,

нетърпеливи да видят света.

Танцуват с вятъра хладен.

Под лъчите на слънцето спят.

Сред слънчогледи

като децата се крият.

Среднощни усмивки,маяци

в душите горят.

Цветовете им

багри,недобагрени

в очите  блестят.

И с шепота на крилете им пъстри

гласа във душата ми пее.

Сред косите  запърхали

те пак нежно се смеят.

© Киара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??