29.11.2009 г., 21:51 ч.

Лъч 

  Поезия » Любовна
558 0 5

Лъч

 

Ти застана до мен,

като частица трептяща,

докосна душата ми,

опи ме с нежност щадяща,

безмълвно обгърна ме,

превърна ме в лъч от обич струяща.

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??