29.04.2006 г., 13:17 ч.

Лъгах те 

  Поезия
571 0 1

Лъгах те, че те обичам.
Лъгах те - не го отричам,
но, моля те, не ме вини,
просто друг преди теб ме нарани.
Разбираш ли... не ме мрази,
прощавал си и преди лъжи.
Старите любови си забравил,
миналото пред вратата си оставил,
но аз, така и не можах да свикна
и след него, тебе да обикна.
Започнах теб да лъжа и да мразя,
и "Обичам те!" не мога да ти кажа.
Не става да простя на любовта,
като едва измъкнах себе си от пропастта.
Не успях даже да се съхраня,
спомена за любовта да спася.
Вече не съм искрена и вярна,
ставах все по и по-коварна.
Не искам да ме мразиш. Но не моли!
Няма... и след теб да ме боли!!!

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??