16.05.2007 г., 9:46 ч.

ЛЪЖА Е... 

  Поезия
710 0 4
 

Не ме гледай с такава омраза!
Да, аз картите на победата пазя.
А ти...
Ревнуваш го от  мен, нали!?
Ревнувай го!!!
Крещи!!!
Ти си другата жена,
а аз, макар далече,
съм единствената му мечта.

Плачи!!!
Целувай... там,
където аз целувах.
Докосвай... моите места.

Но се заслушай в сърцето му...
то бие в ритъм с моито сърце.

Но се загледай в очите му,
блясъкът е лъч за моето лице.

ДА, виждам, че тебе целува,
но лъжа е...
само мойте устни жадува.

ДА, видях го... тебе прегръща,
но с болка в спомените си при мен се връща.

Ти... не си жената,
от която може да е покорен,
щом преди това е бил с жена като мен.

15.05.2007г.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??