15.05.2006 г., 19:33 ч.

Лъжата 

  Поезия
934 0 4

Лъжата е спасителен пояс,

за  удавника сламка била.

Излъгах, а ти ми повярва –

повярва на моята малка лъжа.

 

Но ето, че стана глобална,

повярваха всички на нея.

Накрая повярвах и аз –

повярвах, че мога да пея.

 

И пях фалшиво, но скромно,

все пак те вярваха в мен.

Но най  ми хареса да пея 

на хора със слухов проблем.

 

Изглежда, че станах звезда,

казват, че гениален съм бил.

Гордея се с мойта лъжа,

особено когато съм пил.

© Жоро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??