Лъжата е спасителен пояс,
за удавника сламка била.
Излъгах, а ти ми повярва –
повярва на моята малка лъжа.
Но ето, че стана глобална,
повярваха всички на нея.
Накрая повярвах и аз –
повярвах, че мога да пея.
И пях фалшиво, но скромно,
все пак те вярваха в мен.
Но най ми хареса да пея
на хора със слухов проблем.
Изглежда, че станах звезда,
казват, че гениален съм бил.
Гордея се с мойта лъжа,
особено когато съм пил.
© Жоро All rights reserved.