3.02.2008 г., 13:25 ч.

Лъжи 

  Поезия » Друга
563 0 1
Ако ти кажа истината,
всичко ли ще се оправи?
Силно ме съмнява.

По-близо съм до грешното,
но не съм и далеч от правилното,
сигурна съм, че нещо не е в ред.

Сигурна съм, че има повече
зад твойте молещи очи
Какво криеш?

Не, няма какво да кажеш,
което да оправи лъжата.
Сам срина всичко!

Продължаваш да криеш намеренията си
и сега моето съзнание е изкривено
Всяка грешка е моя!

Твоята измяна
е твоят паразит,
нямам какво да ти кажа.

Сега съм сигурна,
че грешката е в мен.
Позволих ти твърде много.

Сега не искам да слушам,
не знам дали не лъжеш пак.
Спри да криеш.

Специално за Г.С. Надявам се скоро да спреш да ме лъжеш!

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??