22.03.2009 г., 8:54 ч.

Лъжичка 

  Поезия » Друга
1143 0 4

 Лъжичка

 

С лъжичка ровя във стената,
не мога да я срутя,
мога само да я разроня.
С лъжичка греба от храната,
не мога да се храня,
мога само да я опитам.
С лъжичка загребвам в кладенеца,
не мога да се напия,
мога само да се утоля.
С лъжичка замахвам да се браня,
не мога да убивам,
не мога даже да се защитя.
Лъжичка - социалният дозатор,
не ми трябва - научих се с ръце!

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??