18.07.2006 г., 9:43 ч.

Лъжите на героя 

  Поезия
695 0 0

Къде да скриеме, кажете
с вас лъжите на героя
сам останал надалече
победен и сляп след боя
Не губете цялата надежда,
а напротив
на часа я съберете
във кълбото стара прежда
Да не сме сами,
да  се обичаме
И банално да звучи
винаги така заричам се
Защото чувството боли,
като остър камък в нашите гърди
Девствена зора протяга длан
и отнема влюбените дни

Свирепост до безумие
Край без точка
Краят е без думите,
със които всичко почна

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??