6.10.2009 г., 1:38 ч.

Любим 

  Поезия
715 0 11

Без теб съм

китара без струни,

захвърлена нейде

в кьошето -

потънала

в прах.

Без теб съм

безцветна и

няма -

изгубена в

грубия свят.

Отворена книга

без букви,

изсъхнал букет

цветя -

стократно умираща

зъзнеща,

самотна навън

във снега...

Без теб няма

утре и вчера

и мирис на

момина сълза,

душата се мята

и страда -

за топлите нощи

сега...

За мен си

топла жилетка

обгърнала

мойта снага,

красива картина

в рамка,

нарисувана от

мойта ръка!

С теб ще творим

до забрава,

миговете на

любовта

времето ни

подарва -

щастие и красота!

 

25.09.2009г.

 

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??