1.10.2008 г., 14:32 ч.

Любимият човек до тебе спи 

  Поезия » Любовна
716 0 2
Любимият човек до тебе спи,
нежно ти я погали.
Леко я прегърни,
нека продължи да спи.

Любимият човек до тебе спи,
цяла нощ гушнати сте били.
Усещаш сърцето й как тупти,
слушаш дишането й ти.

Любимият човек до тебе спи,
главата й на гърдите ти лежи.
Навън се вече зазорява,
а на теб не ти се става.

Любимият човек до тебе спи,
леко устните й целуни.
Тихо от леглото ти стани,
нека продължи да спи.

Любимият човек до тебе спи,
лицето ти й погали.
Чертите скъпи запомни,
през деня в сърцето ги носи.

Любимият човек до тебе спи...

© Стоян Вихронрав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??