5.12.2014 г., 12:18 ч.

Любопитството уби котката 

  Поезия
502 0 0
Тихия бяг на времето ще забавя.

Ще го дърпам,
докато не спре.

На части ще го раздробя -
малки и все по-малки,
докато не се пропука.

През процепа, за да надникна

в очите на мига.

 

И аз да изгори,

а останалото да се прероди...

 

в светлина.

© Проблематичност Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??