12.03.2016 г., 18:46 ч.

Любопосочният момент 

  Поезия » Хумористична
570 0 3

Кога, къде ли да те хвана -
в любопосочния момент?...
Да тръгна утре към Хавана?
Или да хукна към Шенген?...

Все още съм любоприемен.
Но вероятна ли си ти?...
Дали си бременна във Бремен?...
Дали във замък ти се спи?...

Навярно доста си заета...
И стръмен ти е моят склон...
Летиш над цялата планета.
Презираш буйния ми кон...

Но търпелив съм, дебна тайно -
да хвана сочния момент...
Ала съдбата е незнайна. -

И може ти да хванеш мен...

Марин Тачков
март 2016 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви! Ползвах опцията "Вход чрез Фейсбук" и се оказва, че съм новорегистриран!... Не видях това стихо в стария си профил и помислих, че не е одобрено... Чрез Гугъл го "открих" тук...
  • Радвам се на новопоявяванета ти!
Предложения
: ??:??