5.11.2015 г., 17:33 ч.

Любострастие 

  Поезия » Хумористична
310 0 1

Любострастие

 

Стар коцкар съм, квартален Казанова,

не е за мен семейният живот,

че утре пак ти ще ме срещнеш с нова.

Към всяка зодия - със свой подход.

 

С Овница буйна почва зодиакът,

Телица страстна следва и Близне,

що всичко иска да опита. Ракът

във дама чувствена е влял копнеж.

 

Лъвица - знойна лейди - съм обичал,

прохладна Дева, любеща Везна,

и Скорпионка, властна, магнетична,

Стрелец-авантюристка не една,

 

дискретна Козирожка, с плам и нежност,

и Водолейка (с нерви да си як -

капризите и` са море безбрежно),

ефирна Рибка - за изпроводяк.

 

Едно се моля - старост да не видя.

Добре лудувам, съблазнявам днес,

ала не ще търпя такваз обида -

да е отвесна мъжката ми чест.

 

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??