11.07.2013 г., 22:51 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
795 0 3

 

На мъжа до мен


Виж, в очите ми греят искри,
нощем слънцето в тях се скри,
сякаш топъл огън посред зима,
така съм, нали до мен те има.

Виж, устните повтарят твойто име,
сякаш си молитва, любима рима.
И в тишината тихо ти прошепвам,
нов свят създала съм за тебе.

Виж, тялото ми днес от страст гори,

ръката ми, протегната трепери.
Защото знаеш, ти си мойте дни,
защото свое бъдеще нарече ме и ти.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??