18.12.2007 г., 9:27 ч.

Любов?... 

  Поезия » Любовна
722 0 21

 

Коя си ти?

От къде идваш

в живота ми,

който не зная

накъде отива?

 

Коя си ти?

И дали ще вземеш нещо

от гората на мечтите ми,

която не дава

на всеки?

 

Коя си ти?

И това, дето свети в теб,

дали е любовта

или е отражението и?

 

Коя си ти?

Отговорът на всеки въпрос

е нов въпрос,

въпрос от вечността...

 

Коя си ти?

И къде искаш да ме заведеш?

Знай, не искам вече никъде да ходя.

Искам да се върна в себе си...

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??