Коя си ти?
От къде идваш
в живота ми,
който не зная
накъде отива?
Коя си ти?
И дали ще вземеш нещо
от гората на мечтите ми,
която не дава
на всеки?
Коя си ти?
И това, дето свети в теб,
дали е любовта
или е отражението и?
Коя си ти?
Отговорът на всеки въпрос
е нов въпрос,
въпрос от вечността...
Коя си ти?
И къде искаш да ме заведеш?
Знай, не искам вече никъде да ходя.
Искам да се върна в себе си...
© Росен Яворов All rights reserved.