21.02.2008 г., 15:40 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
730 0 5
 

ЛЮБОВ

Защо да не умираме,

когато ни се иска,

защо ли не живеем,

когато в нас напира

желанието за живот?

Защо не сме щастливи,

когато слънцето

тъй нежно

ни затопля с лъчите си

приветливи?

Защо ли раните ни

от мъки преживени

ни стягат в най-неподходящия

момент?

Въпроси толкова,

а отговори малко,

животът си мълчи

безропотно

и следва своя път

и своята посока.

Сълзите си текат

и те безмълвно

и само тропотът

на клапата сърдечна

ни  повтаря своя зов

любов ли, любов ли, любов...

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??