5.01.2008 г., 15:05 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
896 0 3
Гълъб и бяла гълъбица
в небето щастливо летят,
но не, защото са с крила,
а любовта прелива в малките им сърчица.

Гълъбът изчаква свойта гълъбица,
оглежда се и търси
свой дом къде да изгради
и с най-голямата любов да я дари.

Съзря къщурка спретната, красива
и в нея той реши
на тавана любимата да приюти.

Прегърна я със сивото крило,
с човчицата нежно я докосна,
очичките блестяха, изпълнени с любов
и сърчицата им в едно се сляха.

© Кичка Сачарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??