31.07.2013 г., 21:06 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
447 0 0

Мислех, че мога да те погреба, любов,
че вятърът на времето ще те отвее,
че като сълза от очите ми ще изтечеш,
като усмивка от устните ми ще изчезнеш,
като крадец от мислите ми ще избягаш.
Мислех, но сгреших.
Ти, любов, си силна,
не пожела да ми изневериш.
Не се уплаши от фалшиви думи.
Дори болката не те уби.
Възкръсна и  продължаваш да гориш!

© Благовеста Дошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??