Jul 31, 2013, 9:06 PM

Любов 

  Poetry » Love
446 0 0

Мислех, че мога да те погреба, любов,
че вятърът на времето ще те отвее,
че като сълза от очите ми ще изтечеш,
като усмивка от устните ми ще изчезнеш,
като крадец от мислите ми ще избягаш.
Мислех, но сгреших.
Ти, любов, си силна,
не пожела да ми изневериш.
Не се уплаши от фалшиви думи.
Дори болката не те уби.
Възкръсна и  продължаваш да гориш!

© Благовеста Дошева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??