8.01.2012 г., 21:39 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
560 0 1


 

Една-едничка дума

и значи толкоз много,

но изтриеш ли я с гума,

тя изписва се отново.

 

Една-едничка тя е,

сърцето я показва,

защото само то умее

да прощава и наказва.

 

Една-едничка дума,

любов се тя нарича,

и само сърцето може

на глас да я изрича.

 

 

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??