Jan 8, 2012, 9:39 PM

Любов 

  Poetry » Love
584 0 1


 

Една-едничка дума

и значи толкоз много,

но изтриеш ли я с гума,

тя изписва се отново.

 

Една-едничка тя е,

сърцето я показва,

защото само то умее

да прощава и наказва.

 

Една-едничка дума,

любов се тя нарича,

и само сърцето може

на глас да я изрича.

 

 

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??