17.05.2009 г., 23:07 ч.

Любов 

  Поезия
775 0 5

Когато съм влюбена, съм щастлива.

Дори нещастна да е любовта.

Дори само болка в нея да има

и да ми причинява само вреда.

 

Когато съм влюбена, летя в мечти.

С тях любовта си подхранвам.

С красиви надежди, дори да боли,

да се залъгвам аз не преставам.

 

Когато съм влюбена, не слушам хорските думи.

За мен любовта е живот.

Хора, стига нея сте плюли!

Хора, светът е само любов!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??