20.02.2018 г., 15:03 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
956 2 3

С воали заснежена е гората,

магия от кристали е снегът,

и с образа сияен на жената,

във приказка изваен е мигът.

 

И светъл лъч стопява тъмни сенки,

пулсиращ зов от нежност сътворен,

от огънят разстворен в моите клетки,

в омайност е духът ми съкровен.

 

Творбата е изящна и красива,

сърцето ми пропито е с любов,

прегърнат от душата и застивам,

притихнал под божествений покров.

 

Далеч от мен, но сгушена в безкрая,

прекрасен свят, звезди, искри живот,

рисува Бог, картината на рая,

безсмъртен звук в акордите Любов!

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??