20.06.2006 г., 13:11 ч.

Любов 

  Поезия
930 0 7

 

Гледам аз твоите красиви очи.

С бисерни капки покрити са те.

Гледат ме нежно и казват: “мълчи”,

като послушно малко дете.

Обичам нежните ти ласки,

осеяни с богати окраски.

Докосваш ме и се отдръпваш,

но защо така постъпваш?

Обичаш ме, аз знам това.

Целуваш ме и слагаш глава

на моето нежно рамо,

но само толкоз - за друго е рано...

Пролетта разпуква цветове,

а ние бродим из други светове,

хванати здраво за ръце,

защото се обичаме от сърце.

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??