7.12.2013 г., 20:14 ч.  

Любов ако е 

  Поезия » Любовна
490 0 2


Не ще ни се случи във този живот,
но колко му е... Ще почакам...
Любов ако е – не умира във гроб
и тяло си взима под наем...

И хвърля му дрехата – спомен протрит,
окъпва го в топли копнежи
и хване ли тежък душевен артрит,
оплита го с чувствени мрежи...

Любов ако е - не предава мечти
и грешките някак прощава,
открива доброто, преглъща вини,
със рани безброй продължава...

Дори сняг в косите ни щом завали,
надежда за сбъдване стиска...
Тя знае, че в сънища още гори
и две сърца лудо я искат...

ekstasis

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любов ако е – не умира във гроб
    и тяло си взима под наем...

    Поздравления, Мише!
  • Така е. Само Тя не умира!
    Поздрав, Мишо!
Предложения
: ??:??