19.09.2018 г., 12:48 ч.

Любов е... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
1072 2 1

 

Аз и ти в едно безумие...

В свят за двама и поезия...

Там, където сме усещане...

Едносъщност и разбиране...

Усмивка палава, копнежност...

И ухание от трепети...

Цветна гама от емоции...

С топла мисъл-вдъхновение...

Полет през Вселената...

 

                           © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1485 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??