15.02.2011 г., 9:03 ч.

Любов и обич изплети 

  Поезия » Друга
404 0 0

Червена роза с целувка ти поднасям,
любов и нежност искам днес да ти даря.
В мечти и нежни чувства с тебе се потапям,
пламенна любов в сърцето ти ми разгоря.

Топлина в душата от сърце ми пращаш,
в очите нежно сълзите ми изтри.
Мъката от миналото преглъщаш,
моята с любов отново проветри.

Усмивка на лицата ни да грейне,
която с жар да стопли нашите души.
Онези семенца в душите ни да сейне,
любов и обич в нас да възроди. 12.02.2011г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??