23.11.2019 г., 22:40 ч.

Любов и пустош 

  Поезия » Друга
818 1 1

Пустошта поражда пустош,

вятърът довява дъжове...

Любовта поражда болка.

Любовта създава светове!

 

Любовта във пустош не живее,

а пък пустошта в любов цъфти,

но щом я вятърът отвее

дъждът следите ще й заличи!

 

След дъждът ще дойде слънце,

а вятърът за пролет ще мълви

и пустошта от малко звънце

в градина райска ще се прероди!

© Добри Бонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??