Любов и сияние, слети в едно,
Юни едва ли не, вече дошъл е.
Бяла, сияйна луната в нощта,
Огън с любов в живота разгаря.
Вечна надежда стаили в дъха си –
Три пеперуди във вихър танцуват.
Аз живея с любов за мига –
Една единствена, неповторима.
Всички сме луднали, сияйни в любов,
Ехото с тътен канари събаря,
Чувствата разум отхвърлят и носят,
Нежна песен за любов и признание,
А аз живея тук за мига... и търся прозрение.
29.04.2017г.
© Алекс Всички права запазени