19.09.2015 г., 19:17 ч.

Любов ли е... 

  Поезия
371 0 0

Любов ли е… 

 

Любов ли е тази забрава 

нарушаваща душевния мир 

тя всичко друго взема ни, но и всичко ни дава 

и мечтаем в захлас и безспир. 

 

Тя смелостта в нас преоткрива, 

дори не помним какво е страха 

стремглаво гмуркаме се в нея и често давим се, 

роби ставаме в плен на страстта. 

 

Ако някой с пръст ни посочи 

и усъмни се в таз желана робия 

ще бъдем воини и в битка ще влезнем 

за да браним всячески тази магия. 

 

Знам звучи много наивно, 

но всички ставаме точно такива 

обичаме силно дори неразумно 

и тръпки душата ни масивно заливат.

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??