Любов ли е…
Любов ли е тази забрава
нарушаваща душевния мир
тя всичко друго взема ни, но и всичко ни дава
и мечтаем в захлас и безспир.
Тя смелостта в нас преоткрива,
дори не помним какво е страха
стремглаво гмуркаме се в нея и често давим се,
роби ставаме в плен на страстта.
Ако някой с пръст ни посочи
и усъмни се в таз желана робия
ще бъдем воини и в битка ще влезнем
за да браним всячески тази магия.
Знам звучи много наивно,
но всички ставаме точно такива
обичаме силно дори неразумно
и тръпки душата ни масивно заливат.
© Димо All rights reserved.