26.07.2019 г., 2:26 ч.  

Любов ли е това не знам 

  Поезия » Любовна
467 1 1

Любов ли е това, не знам,
или момент на слабост?
Редно ли е да съм сам,
да не изпитам малко радост?

Любов ли е това, кажи,
с тръпка, и прегръдка мека?
Всичко е било лъжа, нали?
Мислех, че си ти за мен човека.

Двама с теб, гледахме звездите,
сгушени под звездното небе.
Нежно, погалих ти косите,
И едничка мисъл ме превзе.

Любов ли е това, не знам,
или приятелство дори.
Започвам, да се чувствам сам.
Започва, много да боли.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??