12.04.2017 г., 21:50 ч.

Любов моя 

  Поезия » Любовна
235 1 4

Из косите,
вятърът нашепва любов моя...
Из мечтите
луната е твоя.

 

И сред брезите
криле подари,
да роним сълзи,
не ще боли.

 

Морето небесно синьо докосни,
криле дари и полетѝ...
Че светът е усмивка за двама,
когато сърцето тупти.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??