Любовта събуди Бог във мен,
веднага от него бях пленен.
Смирението докосна ми душата
и открехна ми вратата.
Търпението повдигна ми духа
и отдалечи ме от света.
Мрака ми показа светлината
без него не бих избягал от съдбата.
© Куни Тодоров Всички права запазени