Jul 29, 2018, 12:24 AM

Любов, мъдрост, истина 

  Poetry
562 0 2

Любовта събуди Бог във мен,

веднага от него бях пленен.

Смирението докосна ми душата

и открехна ми вратата.

Търпението повдигна ми духа

и отдалечи ме от света.

Мрака ми показа светлината

без него не бих избягал от съдбата.

 

© Куни Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??