Любовта ми си тръгна, уплашена.
Непотребна, сякаш нищо не струва.
Без докосване нищо не значи.
От магия превърна се в лудост.
Вероятно отишла е другаде.
Там, където телата се вплитат
и душите са, шеметно влюбени,
а тъгата, самотна се скита...
Любовта ме напусна. Замина си.
Зее бездна сега помежду ни.
Тази обич ужасно изстина,
щом я искаш само на думи...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Всички права запазени