29.07.2009 г., 13:32 ч.

Любов на кристали 

  Поезия » Любовна
713 0 21

Любов на кристали

 

 

Така обичам да живея –

на плажа, близо до морето,

в хамака аз да се люлея,

а тя да ми е до сърцето.

 

Заради нея, всичките авери,

завиждат ми, но благородно...

със нея съм като пред райски двери,

а делото ù тъй ми е угодно.

 

За нея съм готов на всичко,

дори и да прежаля идеали...

на нея верен съм, защото е едничка –


любимата мастика на кристали.

 

 

 

Поставих този стих в раздел любовни, защото няма любовно-хумористични.

А всички знаем пословичната любов на някои хора към мастиката на кристали.

Наздраве на зажаднелите!:)

 

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??