29.06.2007 г., 0:53 ч.

Любов - не, не мисля! 

  Поезия
1208 0 10
Любов - не, не мисля!


Всичко е било лъжа,
лъжа, грозна като смъртта

Не ме целуваш вече - тогава замълчи.
Не ме обичаш вече - тогава си върви.

Мразя те, защото те обичам.
От теб да се отрека
не, не, не мога сега!!!

Искам те всеки ден,
но до утрешния полуден!!!


П.С. Това е първото ми стихотворение, което споделям с повече от трима човека!!!
Дано ви хареса!!! :)

© Десислава Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??