Jun 29, 2007, 12:53 AM

Любов - не, не мисля! 

  Poetry
1092 0 10
Любов - не, не мисля!


Всичко е било лъжа,
лъжа, грозна като смъртта

Не ме целуваш вече - тогава замълчи.
Не ме обичаш вече - тогава си върви.

Мразя те, защото те обичам.
От теб да се отрека
не, не, не мога сега!!!

Искам те всеки ден,
но до утрешния полуден!!!


П.С. Това е първото ми стихотворение, което споделям с повече от трима човека!!!
Дано ви хареса!!! :)

© Десислава Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??