Китаец до китайка в автобус
и фина музика с изящен вкус.
Две неизвестни оперни звезди
и нека любовта да победи.
Той нещо на ухото ѝ изпя,
и тя му върна, после се разсмя.
Китайски нежен и неудържим
и нека с любовта да продължим.
Душите им си пееха в дует –
красива, стройна, той красив, напет.
И чувствата растяха без предел,
който обича трябва да е смел.
Къде тогава, а къде бях аз,
не в автобус, в китайския екстаз
на влюбени и с музикална страст
и нека любовта да е на власт.
А пътят сочеше Студентски град,
духът им беше свеж, щастлив и млад.
А музиката свише ги сплоти
и нека любовта да полети.
© Милена Френкева Всички права запазени
Всичко е по китайски!