17.02.2006 г., 16:56 ч.

Любов по навик 

  Поезия
787 0 3



Не ме питай какво се промени,
не ме питай просто приеми,
че така реших и си отивам...
Не питай - замълчи,
от истината повече ще те боли,
просто замених любовта ти
с друг, от който сърцето кърви...
С теб бях безумно щастлива,
нямаше в очите сълзи,
но и любовта е променлива,
и други днес са моите мечти.
Не повтаряй колко ме обичаш
знам и че те наранявам,
от душа съжалявам,
но сърце не обича насила,
студени ръце не топлят без страст.
Устните не се жадуват,
искри не прелитат между нас,
любовта просто си отиде,
и в обич със остатък по навик,
се превърна всичко между нас...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Логична въобще зацепваш ли за какво става на въпрос?МАЙ НЕ?а?ТОГАВА ТРАЙ!
  • и в обич със остатък по навик казваш всичко между вас се било превърнало....Ох ...Ще умра от смях.Страст трябва така ли....А обичта какво е скъпа млада поетесо?Благодаря че ме развесели...Страст трябва а?Другото е вятър и скука.
  • има какво още да се подобри...
Предложения
: ??:??