В любов и ревност
мùна младостта ми.
Сега остана
само любовта ми.
Любов без думи -
за душата само,
подпряна в старост
на другарско рамо.
Любов в очите,
уморени вече.
Любов в сърцето,
стигаща далече.
Любов с милувка,
станала на навик.
Любов по залез
в слънчевия заник.
© Никола Апостолов Всички права запазени
и лек уикенд!
Привет от мен!