18.01.2009 г., 9:44 ч.

Любов с любов да свържеш можеш 

  Поезия
571 0 0
Помоли ме да претърся всяко кътче на Земята,
пожелай да сбъдна твоите мечти,
поискай с ръка да достигна до Луната
и няма да успея - макар сърцето да лети.

Помоли ме да съм вечно твоя,
искай да ти се отдам до край
Искай във ръцете ти жадно да се моля
за това, което душата ми желай

Накарай ме да те очаквам,
ден след ден и нощ след нощ
И в тъмата да не се страхувам
от някой зъл демон лош.

Искай да се отрека от всеки що аз видя,
от името си свято или от пари...
Туй, що мога, ще го сторя
без да се разкайвам. Запомни!

Накрая искай всичко, що желаеш,
да тръпна в прегръдките ти с топла жар
и любов с любов да свържеш можеш,
зарад таз любов ти се поднасям в дар!

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??