14.02.2007 г., 20:21 ч.

Любов, сладка неволя 

  Поезия
908 0 5

Писма, обгърнати в тамянен рай;
живот, изписан във мастило;
ръце, прегърнати в безкрай,
докосват се до сладостно индиго.


Копнеж, в излияния възпяван;
святост, в образ мил, желан;
Век, в сърцата ни забравен;
живот, блян, без вина терзан.

Покой във радостите страстни,
устни топли, мигове без страх.
Дописвам те... а трепетите властни,

в мигновеност превърнаха се в прах...
.

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??