Feb 14, 2007, 8:21 PM

Любов, сладка неволя 

  Poetry
997 0 5

Писма, обгърнати в тамянен рай;
живот, изписан във мастило;
ръце, прегърнати в безкрай,
докосват се до сладостно индиго.


Копнеж, в излияния възпяван;
святост, в образ мил, желан;
Век, в сърцата ни забравен;
живот, блян, без вина терзан.

Покой във радостите страстни,
устни топли, мигове без страх.
Дописвам те... а трепетите властни,

в мигновеност превърнаха се в прах...
.

© Ами Тола All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??