26.09.2020 г., 15:11 ч.

Любов Такава 

  Поезия » Любовна
336 1 0

Мило мое, ти в живота ми се появи, радост да внесеш във него и с любов го промени.

Със усмивка на лицето, като слънце грееш ти, защото моето сърце на теб го дадох за да го обичаш ти.

 

Способна ли си на това, да се посветиш на твоята несбедната мечта?Да намериш мило мое, мъжът готов за тебе да отиде и на края на света.

 

За твоята любов си заслужава,и зная че моето сърце цялата си обич то ти подарява.

Любов такава чиста то ще ти покаже и за твоето сърце се бори обичта си своя да докаже.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??