7.04.2016 г., 22:52 ч.

Любовен еликсир 

  Поезия » Любовна, Философска
760 0 1

Змия и ветрило,

ярко червило,

мярка се двоен език тук-таме,

скрит зад усмивка, отдавна изгнила

от жилави жертви мъже.

Няма почивка – ето, чантата взе,

отровата вътре положи

и напръска се леко с парфюма менте.

 

Преди да залости вратата добре,

надяна си змийската кожа.

© Емил Всички права запазени

-

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??